Nieuws | Online afspraak maken met uw huisarts


Om online een afspraak te kunnen maken, dient uw BSN nummer al wel bij ons bekend te zijn om in te kunnen loggen. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk.Per 1 juli 2018 zijn wij gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via Mijnonlineagenda van Introlution. Met uw BSN-nummer kunt u een afspraak plannen.
Om online een afspraak te kunnen maken, dient uw BSN nummer al wel bij ons bekend te zijn om in te kunnen loggen. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk.

Aandachtspunten:

  • Bij SPOED, twijfel, of klachten die niet kunnen wachten, neemt u ALTIJD telefonisch contact op met de praktijk: tel. 040 2443822 (F.N. de Bever – J. Neijssen) Voor spoed toets 1. Tel. 040 928631 (K. Metselaar – S. Snoeren) Voor spoed toets 1
  • Wij stellen het op prijs om uw ervaringen (zowel positief als negatief) te horen. Dat geeft ons de gelegenheid om eventuele probleem op te lossen.
  • Voor het maken van een online afspraak klik hier.
Nieuws
Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Geplaatst: 3 december 2019
Vanaf heden is het mogelijk direct vragen te stellen aan chatrobot Robin over het gebruik van MGn en de MedGemak app.

Lees meer
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Geplaatst: 12 april 2019
Per 19 april een nieuw Huisartsinformatiessyteem. Wat betekent dit voor u?

Lees meer
Online afspraak maken met uw huisarts
Online afspraak maken met uw huisarts
Geplaatst: 12 juli 2018
Per 1 juli 2018 zijn wij gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via Mijnonlineagenda van Introlution. Met uw BSN-nummer kunt u een afspraak plannen.

Lees meer