Nieuws | Nieuw Huisartseninformatiesysteem


Medisch Centrum Hoog Bergen is aangesloten bij de DOH Zorggroep (De Ondernemende Huisarts), een zorggroep waarbij ook 16 andere praktijken in de regio zijn aangesloten. Er is afgesproken om met alle praktijken te gaan werken met hetzelfde HIS: Medicom.
Per 19 april gaan wij werken met een nieuw Huisartsen Informatie Systeem (HIS). Medisch Centrum Hoog Bergen is aangesloten bij de DOH Zorggroep (De Ondernemende Huisarts), een zorggroep waarbij ook 16 andere praktijken in de regio zijn aangesloten. Er is afgesproken om met alle praktijken te gaan werken met hetzelfde HIS: Medicom.

Op donderdag 18 april vindt ‘s middags de installatie van het systeem plaats. Vanaf vrijdag 19 april gaan we met het nieuwe systeem werken. Ondanks de goede voorbereiding en de door alle medewerkers gevolgde trainingen zal het werken met het nieuwe systeem even wennen zijn. Wij hopen op uw begrip!

De overgang naar het nieuwe HIS betekent ook dat we overgaan van de Mijnonlineagenda via Introlution naar MijnGezondheidsNet (MGN). Daarmee kunt u via de computer of app een afspraak maken, een herhaalrecept vragen of een e-consult regelen. We streven er naar om MGN binnen enkele weken actief te maken. We houden u op de hoogte.


Nieuws
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Geplaatst: 12 april 2019
Per 19 april een nieuw Huisartsinformatiessyteem. Wat betekent dit voor u?

Lees meer
Online afspraak maken met uw huisarts
Online afspraak maken met uw huisarts
Geplaatst: 12 juli 2018
Per 1 juli 2018 zijn wij gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via Mijnonlineagenda van Introlution. Met uw BSN-nummer kunt u een afspraak plannen.

Lees meer
eHealth bij u in de buurt: kom kennis maken!
eHealth bij u in de buurt: kom kennis maken!
Geplaatst: 11 januari 2018
eHealth, ofwel online diensten in de zorg, wordt steeds vaker aangeboden. Wat is er eigenlijk mogelijk bij u in de buurt, en hoe kunt u daar gebruik van maken?

Lees meer