Nieuws | Nieuw Huisartseninformatiesysteem


Medisch Centrum Hoog Bergen is aangesloten bij de DOH Zorggroep (De Ondernemende Huisarts), een zorggroep waarbij ook 16 andere praktijken in de regio zijn aangesloten. Er is afgesproken om met alle praktijken te gaan werken met hetzelfde HIS: Medicom.
Per 19 april gaan wij werken met een nieuw Huisartsen Informatie Systeem (HIS). Medisch Centrum Hoog Bergen is aangesloten bij de DOH Zorggroep (De Ondernemende Huisarts), een zorggroep waarbij ook 16 andere praktijken in de regio zijn aangesloten. Er is afgesproken om met alle praktijken te gaan werken met hetzelfde HIS: Medicom.

Op donderdag 18 april vindt ‘s middags de installatie van het systeem plaats. Vanaf vrijdag 19 april gaan we met het nieuwe systeem werken. Ondanks de goede voorbereiding en de door alle medewerkers gevolgde trainingen zal het werken met het nieuwe systeem even wennen zijn. Wij hopen op uw begrip!

De overgang naar het nieuwe HIS betekent ook dat we overgaan van de Mijnonlineagenda via Introlution naar MijnGezondheidsNet (MGN). Daarmee kunt u via de computer of app een afspraak maken, een herhaalrecept vragen of een e-consult regelen. We streven er naar om MGN binnen enkele weken actief te maken. We houden u op de hoogte.Nieuws
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Geplaatst: 30 maart 2020
Om iedereen, patiƫnten en zorgverleners, te beschermen zijn wij opzoek naar mondkapjes, veiligheidsbrillen, wegwerpschorten en wegwerpoveralls

Lees meer
Coronavirus update
Coronavirus update
Geplaatst: 25 maart 2020
Om de acute zorg veilig te kunnen blijven leveren, met bescherming van onszelf en vooral onze patiƫnten, treffen we maatregelen.

Lees meer