Nieuws | Coronavirus update


Wij willen al onze patiënten met klem vragen de adviezen van de overheid ter harte te nemen: beperk uw sociale contacten en blijf thuis bij verkoudheidsklachten (zoals niezen, keelpijn, loopneus), hoesten, verhoging of koorts. Ook als u denkt dat de klachten wel meevallen. Deze Blijf thuis tot de klachten over zijn en zorg dat u andere mensen niet kunt besmetten.

U hoeft alleen contact met de praktijk op te nemen als u erg ziek of benauwd bent. Kom NIET zonder overleg naar de praktijk.

Wij verwachten een grote drukte de komende periode en maken ruimte om u allen zo goed mogelijk te kunnen blijven verzorgen. Dit betekent dat zorg die niet direct noodzakelijk is, wordt uitgesteld. Daarbij kunt u denken aan cosmetische zorg, chronische zorg, bevolkingsonderzoeken en preventieve zorg.
Om de acute zorg veilig te kunnen blijven leveren, met bescherming van onszelf en vooral onze patiënten, treffen we maatregelen:

- U hoeft bij vragen mbt het coronavirus alleen contact met de praktijk op te nemen als u erg ziek of benauwd bent. Kijk voor informatie over het coronavirus eerst op thuisarts.nl of bel 0800-1351 (RIVM)

- Kom niet zonder overleg naar de huisartspraktijk, ook niet voor recepten of verwijsbrieven. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt en niet aan de balie of digitaal.

- E-consult; Stel niet dringende vragen bij voorkeur digitaal door een bericht te sturen via het MGN portaal. Wij zullen hier zo snel mogelijk op te reageren.

- Herhaal uw medicatie bij voorkeur via het MGN portaal of via de telefonische herhaalservice. De apotheek zal zoveel mogelijk medicatie uitgeven via de afhaalautomaat.

- De doktersassistente vraagt bij alle aandoeningen uit naar koorts, hoesten en verkoudheid. Meet uw temperatuur voor u belt. Patiënten die hoesten of verkouden zijn, komen niet op het spreekuur, ténzij de doktersassistente aan de telefoon heeft besloten dat medische beoordeling noodzakelijk is.

Als allerlaatste: blijf alstublieft beleefd naar onze doktersassistenten en beantwoord haar vragen netjes en kordaat. Ook als u ongerust bent en u langer moeten wachten dan u van ons gewend bent. Wij, huisartsen, vertrouwen op onze doktersassistenten en vragen dat ook van u.Nieuws
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Geplaatst: 30 maart 2020
Om iedereen, patiënten en zorgverleners, te beschermen zijn wij opzoek naar mondkapjes, veiligheidsbrillen, wegwerpschorten en wegwerpoveralls

Lees meer
Coronavirus update
Coronavirus update
Geplaatst: 25 maart 2020
Om de acute zorg veilig te kunnen blijven leveren, met bescherming van onszelf en vooral onze patiënten, treffen we maatregelen.

Lees meer