Nieuws | Coronavirus update


Wij willen al onze patiënten met klem vragen de adviezen van de overheid ter harte te nemen: beperk uw sociale contacten en blijf thuis bij verkoudheidsklachten (zoals niezen, keelpijn, loopneus), hoesten, verhoging of koorts. Ook als u denkt dat de klachten wel meevallen. Deze Blijf thuis tot de klachten over zijn en zorg dat u andere mensen niet kunt besmetten.

U hoeft alleen contact met de praktijk op te nemen als u erg ziek of benauwd bent. Kom NIET zonder overleg naar de praktijk.

Wij verwachten een grote drukte de komende periode en maken ruimte om u allen zo goed mogelijk te kunnen blijven verzorgen. Dit betekent dat zorg die niet direct noodzakelijk is, wordt uitgesteld. Daarbij kunt u denken aan cosmetische zorg, chronische zorg, bevolkingsonderzoeken en preventieve zorg.
Om de acute zorg veilig te kunnen blijven leveren, met bescherming van onszelf en vooral onze patiënten, treffen we maatregelen:

- U hoeft bij vragen mbt het coronavirus alleen contact met de praktijk op te nemen als u erg ziek of benauwd bent. Kijk voor informatie over het coronavirus eerst op thuisarts.nl of bel 0800-1351 (RIVM)

- Kom niet zonder overleg naar de huisartspraktijk, ook niet voor recepten of verwijsbrieven. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt en niet aan de balie of digitaal.

- E-consult; Stel niet dringende vragen bij voorkeur digitaal door een bericht te sturen via het MGN portaal. Wij zullen hier zo snel mogelijk op te reageren.

- Herhaal uw medicatie bij voorkeur via het MGN portaal of via de telefonische herhaalservice. De apotheek zal zoveel mogelijk medicatie uitgeven via de afhaalautomaat.

- De doktersassistente vraagt bij alle aandoeningen uit naar koorts, hoesten en verkoudheid. Meet uw temperatuur voor u belt. Patiënten die hoesten of verkouden zijn, komen niet op het spreekuur, ténzij de doktersassistente aan de telefoon heeft besloten dat medische beoordeling noodzakelijk is.

Als allerlaatste: blijf alstublieft beleefd naar onze doktersassistenten en beantwoord haar vragen netjes en kordaat. Ook als u ongerust bent en u langer moeten wachten dan u van ons gewend bent. Wij, huisartsen, vertrouwen op onze doktersassistenten en vragen dat ook van u.Nieuws
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
 Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Geplaatst: 12 juli 2021
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website...

Lees meer