Welkom bij Medisch Centrum Hoog Bergen


Mijnonlineagenda voor het maken van uw online afspraken is per 19 april vervallen door de komst van een nieuw huisartsen-informatiesysteem. Binnenkort kunt u via MijnGezondheid.net uw online afspraken maken. 

Op 19 april zijn wij overgegaan naar een ander huisartsen-informatiesysteem. Het is nog wat wennen om hiermee te werken en daardoor duurt het mogelijk wat langer voor u.
Door het nieuwe systeem is ook Mijnonlineagenda van Introlution vervallen. Het wordt zsm vervangen door MijnGezondheid.net.

Onze excuses voor het ongemak, wij vinden het erg vervelend voor u. Wij hopen op uw begrip.
Op deze site vindt u alle informatie over de praktijk; wie zijn wij, wat doen wij, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online recepten te bestellen, op een tijdstip dat het u uitkomt! 

We bieden veel informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om u in te schrijven in onze praktijk. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Contactgegevens praktijk 

Adres
Hoogstraat 39a
5615 PA Eindhoven
 Contact 
040 - 2443822 (F.N. de Bever - J. Neijssen)
040 - 2928631 (S. Snoeren - M. Westein)
 Spoed 
040 - 2443822 (toets 1 voor spoed)
040 - 2928631 (toets 1 voor spoed)

Nieuws en mededelingen
Geslaagde heraudit
Geslaagde heraudit
Geplaatst: 7 juni 2019
Onze huisartsenpraktijk is al jaren geaccrediteerd. Elk jaar komt een auditor van NHG Praktijk Accreditering (NPA) onze praktijk opnieuw toetsen. Ook dit jaar in april hebben we de audit met positief resultaat afgerond.

Lees meer
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Geplaatst: 12 april 2019
Per 19 april een nieuw Huisartsinformatiessyteem. Wat betekent dit voor u?

Lees meer
Online afspraak maken met uw huisarts
Online afspraak maken met uw huisarts
Geplaatst: 12 juli 2018
Per 1 juli 2018 zijn wij gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via Mijnonlineagenda van Introlution. Met uw BSN-nummer kunt u een afspraak plannen.

Lees meer