De praktijk


Welkom bij Medisch Centrum Hoog Bergen

In dit centrum bevinden zich 2 huisartenpraktijken:
Huisartsenpraktijk Hoogbergen en Huisartsenpraktijk Snoeren/Westein


Op deze site vindt u informatie over onze praktijken, zoals: wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we verschillende online mogelijkheden via Mijn.gezondheidsnet.nl zoals herhaalrecepten bestellen, afspraken maken en inzage in uw dossier.
We bieden informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze site wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven. 


Wij zijn aangesloten bij "De Ondernemende Huisarts" (DOH) en hebben een samenwerkingsverband met huisartsenpraktijk Engelsbergen.
Inzet van deze samenwerking is het streven om kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is voor alle patiënten. Er wordt tijd en moeite besteed aan vernieuwingen in de zorg. Medisch centrum Hoogbergen is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit betekent dat aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk wordt voldaan en continu aandacht aan kwaliteitsverbetering wordt besteed.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
 Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Geplaatst: 12 juli 2021
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website...

Lees meer