De praktijk


Welkom bij Medisch Centrum Hoog Bergen

In dit centrum bevinden zich 2 huisartenpraktijken:
Huisartsenpraktijk Hoogbergen en Huisartsenpraktijk Snoeren Westein


Op deze site vindt u informatie over onze praktijken, zoals: wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online recepten te bestellen, op een tijdstip dat het u uitkomt! We bieden informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze site wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven. 

Wij zijn aangesloten bij "De Ondernemende Huisarts" (DOH) en hebben een samenwerkingsverband met huisartsenpraktijk Engelsbergen.
Inzet van deze samenwerking is het streven om kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is voor alle patiënten. Er wordt tijd en moeite besteed aan vernieuwingen in de zorg. Medisch centrum Hoogbergen is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit betekent dat aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk wordt voldaan en continu aandacht aan kwaliteitsverbetering wordt besteed.

Nieuws en mededelingen
Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Welkom Robin, de chatbot van MijnGezondheid.net
Geplaatst: 3 december 2019
Vanaf heden is het mogelijk direct vragen te stellen aan chatrobot Robin over het gebruik van MGn en de MedGemak app.

Lees meer
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Nieuw Huisartseninformatiesysteem
Geplaatst: 12 april 2019
Per 19 april een nieuw Huisartsinformatiessyteem. Wat betekent dit voor u?

Lees meer
Online afspraak maken met uw huisarts
Online afspraak maken met uw huisarts
Geplaatst: 12 juli 2018
Per 1 juli 2018 zijn wij gestart met de mogelijkheid om online afspraken te maken. Het maken van een online afspraak verloopt via Mijnonlineagenda van Introlution. Met uw BSN-nummer kunt u een afspraak plannen.

Lees meer