De praktijk


Welkom bij Medisch Centrum Hoog Bergen

In dit centrum bevinden zich 2 huisartenpraktijken:
Huisartsenpraktijk Hoogbergen en Huisartsenpraktijk Snoeren/Westein


Op deze site vindt u informatie over onze praktijken, zoals: wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we verschillende online mogelijkheden via Mijn.gezondheidsnet.nl zoals herhaalrecepten bestellen, afspraken maken en inzage in uw dossier.
We bieden informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze site wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven. 


Wij zijn aangesloten bij "De Ondernemende Huisarts" (DOH) en hebben een samenwerkingsverband met huisartsenpraktijk Engelsbergen.
Inzet van deze samenwerking is het streven om kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is voor alle patiënten. Er wordt tijd en moeite besteed aan vernieuwingen in de zorg. Medisch centrum Hoogbergen is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit betekent dat aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk wordt voldaan en continu aandacht aan kwaliteitsverbetering wordt besteed.

Nieuws en mededelingen
Vragen COVID vaccinatie
Vragen COVID vaccinatie
Geplaatst: 3 juni 2021
Laatste update 3-6-2021 Wij worden dagelijks gebeld met vragen over de coronavaccinaties. We begrijpen dat veel mensen zich zo snel mogelijk willen laten vaccineren en dat er onduidelijkheid kan ontstaan door wisselende berichtgeving in de media. Wij geven daarom graag wat meer informatie in dit bericht.

Lees meer
Groepstraining Rookvrij! Ook jij?
Groepstraining Rookvrij! Ook jij?
Geplaatst: 2 juni 2021
'Rookvrij! Ook jij?’ Meld je aan voor een groepstraining ‘Stoppen met Roken’ bij jou in de buurt.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer