De praktijk


Welkom bij Medisch Centrum Hoog Bergen

In dit centrum bevinden zich 2 huisartenpraktijken:
Huisartsenpraktijk Hoogbergen en Huisartsenpraktijk Snoeren/Westein


Op deze site vindt u informatie over onze praktijken, zoals: wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we verschillende online mogelijkheden via Mijn.gezondheidsnet.nl zoals herhaalrecepten bestellen, afspraken maken en inzage in uw dossier.
We bieden informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze site wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven. 


Wij zijn aangesloten bij "De Ondernemende Huisarts" (DOH) en hebben een samenwerkingsverband met huisartsenpraktijk Engelsbergen.
Inzet van deze samenwerking is het streven om kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is voor alle patiënten. Er wordt tijd en moeite besteed aan vernieuwingen in de zorg. Medisch centrum Hoogbergen is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit betekent dat aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk wordt voldaan en continu aandacht aan kwaliteitsverbetering wordt besteed.

Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen
Geplaatst: 30 maart 2020
Om iedereen, patiƫnten en zorgverleners, te beschermen zijn wij opzoek naar mondkapjes, veiligheidsbrillen, wegwerpschorten en wegwerpoveralls

Lees meer
Coronavirus update
Coronavirus update
Geplaatst: 25 maart 2020
Om de acute zorg veilig te kunnen blijven leveren, met bescherming van onszelf en vooral onze patiƫnten, treffen we maatregelen.

Lees meer